Oana Roman a dat primele declarații, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit din nou de partenerul ei de viață, Marius Elisei. Artista a explicat de la ce a pornit totul, dar și care este situația reală dintre ei. Ca de fiecare dată, a preferat ca oamenii să afle adevărul chiar de la ea, nu din alte surse. 

Oana Roman le-a spus adevărul oamenilor

Marius Elisei și fiica lui Petre Roman au parte de o dragoste cu năbădăi. A trecut aproape un an de când cei doi au divorțat la notar, dar și câteva luni bune de când și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, că nu pot sta departe și că se iubesc cu adevărat. Între timp, lucrurile au mers bine între ei, au plecat în tot felul de vacanțe și și-au crescut fiica împreună așa cum au știut ei mai bine și nimeni nu ar fi zis că se va ajunge la separare din nou.

În urmă cu câteva ore, Marius Elisei sa postat un mesaj cu subînțeles pe Instagram pe care oamenii l-au interpretat greșit. Mulți au crezut că acela a fost felul lui de a-și anunța urmăritorii că nu mai formează un cuplu cu Oana Roman.

”Cine nu mă vrea nu mă vrea. Asta e, nu oblig”, a notat Marius Elisei pe Instagram.

La scurt timp după ce au apărut tot felul de știri legate de despărțirea lor, vedeta a decis să lămurească întrega situație și le-a spus fanilor ei adevărul. Ca în orice familie, mai există și momente în care nu se înțeleg atât de bine și în care poartă discuții în contradictoriu, dar acestea nu au dus la nicio separare. Totul este în regulă în ceea ce îi privește sau cel puțin asta a declarat ea.

”Mă duc în vizită la mama și în drum am mai citit din mesajele primite de la voi. Am înțeles că iar discută despre viața mea unii care nu m-au văzut în viața lor. Am primit mesaje că prin presă, pe la televizor sau nu știu ce emisiuni comentează lumea despre faptul că eu și Marius ne-am certat sau nu știu de unde a tras lumea concluzia asta. Nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. (…) Nu vă mai faceți griji! Este totul în regulă. Mai avem și noi momente aiurea, dar este totul OK. A postat Marius un story cu subînțeles și eu am postat alt story, care cică tot cu subînțeles. Poate eu am pus un story care era legat de cu totul altceva (…)”, a povestit Oana Roman, în mediul online.

Citeste si:
Marius Elisei, un bărbat fericit și liniștit. Ce a spus despre noua...
Marius Elisei, un bărbat...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.