Premiera emisiunii Survivor Români va avea loc pe data de 16 ianuarie, iar cei 24 de concurenți au plecat deja în Republica Dominicană și, cel mai probabil, au început deja filmările. Aceștia sunt pregătiți să lupte cu toate armele, să câștige tot mai multe puncte pentru echipele lor, dar și recompense. Mai mult de atât, unii speră să ajungă tot mai departe în concurs și să obțină marele premiu.

Stefania Ștefan, urmărită de mii de oameni

În primele sezoane, miza era una mult mai mică față de cea de anul acesta. Sunt puși la bătaie 100.000 de euro, iar fiecare concurent ar vrea să pună mâna pe acei bani. Una dintre cele care a acceptat provocarea și care are pretenții mari de la ea este Ștefania Ștefan, în vârstă de doar 25 de ani.

Ea este originară din Lupeni, județul Hudedoara, dar trăiește de câțiva ani în Timișoara, unde a studiat la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest. Tânăra este deja cunoscută în mediul online, datorită activității sale fiind urmărită la momentul actual de 70.000 de oameni pe TikTok și de 4000 pe Instagram. Ei bine, este pasionată de jocurile video și de descurcă de minune, astfel reușind să își câștige și existența.

Retail jobs

Tânăra are succes și pe plan personal și postează mereu imagini în compania partenerului său de viață alături de care pare a fi foarte. foarte fericită.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.