Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au bucurat de o vacanță pe cinste în Zanzibar, dar veștile proaste au venit atât pentru ei, cât și pentru fanii lor imediat după întoarcerea în țară. Se pare că îndrăgostiții și-au spus adio și chiar și-au dat unfollow pe Instagram

Cazacu a evitat să dea detalii despre despărțire

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și sportivul păreau mai fericiți ca oricând și nimeni nu ar ar fi zis că o vor lua pe drumuri separate atât de repede. Mai mult de atât, Cătălin Cazacu avea planuri serioase de viitor cu fosta lui iubită, despre care a avut numai cuvinte bune de zis în fiecare interviu pe care l-a oferit. De curând, a mărturisit că o iubește atât de mult, încât ar lua-o de soție imediat, dacă și ea ar fi de acord.

Imediat după ce s-au întors din vacanță, el i-a oferit un interviu lui Cătălin Măruță în care i-a povestit cum a decurs vacanța lor din Zanzibar, dar și despre felul în care au petrecut în seara de Revelion.

„ Nu m-a furat nimeni în Zanzibar. Ce să ia de la mine, bani nu sunt, actele ce să facă cu ele, că sunt urâțel, nu mai e cui să i le vândă. Am stat puțin. E pentru prima dată în șase ani când eu ajung în România iarna. Eu până acum două zile nu am avut geacă.”, a povestit Cătălin Cazacu, la Pro TV.

La un moment dat, partenerul de viață al Andrei, curios din fire, a încercat să scoată câteva informații despre despărțire de la el, dar nu a reușit nimic, pentru că motociclistul știe bine cum să își aleagă cuvintele. Așadar, niciunul dintre ei nu a confirmat separarea și nici nu a dat vreun detaliu suplimentar, dar pentru urmăritorii lor de pe rețelele sociale lucrurile sunt destul de clare.

„Acum faptul că ai o iubită, lucrurile s-au schimbat în viața ta și nu puteai să rămâni acolo.”, i-a zis Cătălin Măruță.

„Îți mulțumesc că evidențiezi tot timpul lucrurile pozitive. Mă faci să mă simt… frumos.”, a fost răspunsul sportivului.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.