Theo Rose este extrem de sinceră când vine vorba de a vorbi despre viața ei privată sau despre partenerul ei, așa că în cadrul podcast-ului lui Horia Brenciu a dat detalii despre nuntă, dar și despre copiii pe care și-i dorește, doar că nu în momentul de față pentru că mai are mult de muncit și arătat. 

Theo Rose, despre nuntă și copii

Artista a început prin a vorbi cu Horia Brenciu despre anul care tocmai a trecut și în care a avut un succes imens. Mai mult de atât, le-a dezvăluit celor care îi urmăreau că își dorește extrem de tare să participe la Eurovision, dar că așteaptă piesa potrivită cu ajutorul căreia să facă furori, deparece nu vrea să meargă acolo doar de dragul de a fi lista participanților.

Theo Rose nu are succes doar pe plan profesional, ci și pe plan personal având o relație de lungă durată cu Alex Leonte, nepotul lui Nea' Mărin. Bărbatul i-a fost alături și în cele mai grele momente din viața sa și a ajutat-o cu tot ceea ce a putut, demonstrându-i că este ideal pentru ea. Deși sentimentele dintre ei sunt extrem de puternice, vedeta nu s-a gândit atât de mult la căsătorie, dar a spus cu mâna pe inimă că își dorește doi copii și mai apoi se va decide dacă îl va face și pe cel de-al treilea.

”Să văd după primii doi (n.r. copii) dacă-l mai vreau și pe al treilea. Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă, de fapt, nu prea m-am gândit la chestia asta, poate pentru că nu prea vreau să mă mărit. Dar aș mai vrea să vină Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și doamna Mioara Velicu”, a mărturisit Theo Rose, în podcast-ul amintit.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.