Theo Rose a reușit să facă atât de multe lucruri în ultimul an pe care unii artiști nu reușesc să le facă în toată cariera lor. Artista își trăiește viața așa cum simte și crede că mai are multe lucruri de arătat și multe proiecte în care ar dori să se implice, inclusiv să participe la Eurovision. 

Theo Rose are planuri mari de viitor

Câttăreața a avut cel mai frumos an al existenței sale, primul în care s-a bucurat de muzică, de emisiuni TV și de succes în adevăratul sens al cuvântului. Vedeta nu a refuzat niciuna dintre ofertele pe care le-a primit, chiar dacă erau și momente în care simțea că obosește și chiar dacă nu știa mai exact ce are de făcut. A luat totul ca pe o provocare, a învățat ceea ce avea de făcut și a reușit să ducă totul la bun sfârșit.

”Vara trecută a fost cea mai plină din existența mea. A fost primul meu an de succes de care m-am bucurat, cu emisiuni TV, cântări etc. Eu nu prea am refuzat nimic. Mi s-au dat de făcut chestii: ‘Te bagi în proiectul ăsta?’ ‘Da!’ ‘Știi să faci?’ ‘Nu, dar învăț’”, a povestit Theo Rose în podcast-ul lui Horia Brenciu.

Artista consideră că tot ceea ce a trăit în timpul acesta este doar rodul muncii sale. La ce 25 de ani pe care îi are, Theo Rose știe bine ceea ce îi dorește să facă în viață și totul are legătură cu muzica. Mai mult de atât, în podcast-ul lui Horia Brenciu tânără a dezvăluit că una dintre cele mai mari dorințe pe care le are este cea de a participa la Eurovision. Nu este sigură că se va înscrie anul acesta, deoarece își dorește să aibă o piesă pregătită ca la carte și să dea lovitura cu ea, nu să meargă acolo doar de dragul de a participa.

”Eu am privit succesul ca pe un rezultat al unui concurs. Nu am luat în serios vâlva care se întâmplă în jurul meu. Eu îmi trăiesc viața normal și fac exact ce trebuie să fac, doar că la următorul nivel. Nu am luat-o razna, nu ai de ce să o iei razna. Avem aceleași obiceiuri, facem aceleași lucruri, suntem toți oameni normali”, a adăugat Theo Rose.

Citeste si:
Patru valori care pot defini companiile viitorului
Patru valori care pot defini...

”Vreau pentru satisfacția mea personală. Am zis așa: ca eu să fiu foarte încântată de mine, eu trebuie să fac chestia asta: Eurovision. Nu cred că festivalurile la care am fost au fost inutile. Trebuie să ajung acolo. Nu știu dacă anul ăsta am timp să mă pregătesc atât de bine, m-am băgat în multe proiecte. Dacă nu o să fiu mulțumită, mai aștept un an. Nu mă duc să particip, mă duc să fac frumos. Aș încerca ceva și pe plan internațional, dacă ar fi”, a mai povestit artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.