Alexandru Duli este una dintre concurentele celui mai nou sezon al emisiunii „Survivor România” de la Pro TV. Blondina face parte din echipa Războinicilor și este gata pentru una dintre cele mai mari provocări din viața sa.

Alexandra Duli, gata de luptă

Nu este pentru prima dată când ea participă la o emisiune de televiziune, fiindcă acum ceva vreme oamenii au putut să o vadă pe micile ecrane în cadrul show-ului „Burlacul”, unde a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-i fura inima lui Andi Constantin. Așadar, lumea aceasta nu îi este deloc străină, așa cum se întâmplă în cazul celor mai mulți dintre colegii săi.

Războinica este din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, dar s-a mutat în Londra, unde a reușit să termine Universitatea din Kent, în anul 2019. La cei 24 de ani săi, tânăra este gata să dea tot ceea ce are ea mai bun la „Survivor România”, să adune puncte pentru echipa sa și, de ce nu, să ajungă tot mai departe în concurs.

Retail jobs

Anul acesta se anunță a fi unul total diferit pentru cei care au decis să participe la acest concurs. Pe lângă faptul că premiul emisiunii este în valoare de 100.000 de euro, se pare că și probele vor fi ceva mai grele față de sezoanele precedente.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.