Marisa Paloma și Liviu Stanciu trăiesc o poveste de dragoste la care multe persoane nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Cei doi îndrăgostiți au devenit, în urmă cu câteva săptămâni, părinți pentru prima dată, iar din acel moment viețile lor s-au schimbat complet și sentimentele lor au devenit și mai puternice. 

Liviu Stanciu, Q&A pe Instagram

Fosta câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil!” și-a dorit din tot sufletul ei un copil cu bărbatul de lângă ea pe care îl iubește enorm și pentru care ar fi în stare de orice. Vedeta a fost și mai fericită când a aflat că va avea fetiță, iar de când micuța s-a născut, părinții ei postează aproape zilnic imagini cu ea în mediul online, semn că se mândresc cu minunea lor.

Deși fanii celor doi știu extrem de multe lucruri despre ei datorită rețelelor sociale, foarte puțini sunt aceia care aveau idee care este diferența de vârstă dintre ei. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care partenerul de viață al Marisei Paloma a organizat-o pe Instagram, a fost întrebat și ce părere are despre diferența aceasta dintre ei, iar bărbatul nu s-a temut să ofere un răspuns.

Multora nu le-a venit să creadă că există o diferență de 18 ani între ei. Unii nici măcar nu s-au gândit la vârstele lor până acum, dar au fost în stare de șoc la aflarea informației.


"Marisa are 25 de ani, iar eu 43. Cum crezi că mi se pare?...", a scris Liviu Stanciu, pe contul lui oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.