Oana Zăvoranu, Alex Ashraf și câțiva dintre prietenii lor au mers zilele trecute la munte, unde s-au bucurat de câteva zile libere așa cum au știut ei mai bine. În timp ce se îndreptau spre locație, cei doi soți au avut parte de un moment care le-a lăsat un gust amar, când au fost amenințați cu un cuțit de către un șofer.

Oana Zăvoranu s-a enervat la culme

Partenera de viață a lui Alex Ashraf ar fi vrut să își amintească așa cum se cuvine de vacanța lor, dar aceasta nu s-a terminat deloc bine, ea și soțul ei ajungând la secția de poliție pentru a da o serie de declarații despre cele petrecute în trafic. Oana Zăvoranu a susținut că șoferul a amenințat-o din dorința lui de a restabili circulația, ceea ce în mod clar nu s-a întâmplat.

”A spus, ce, voi sunteți șmecheri, ce, voi sunteți din București, Zăvoranco, te tai! Bineînțeles, fiind cu prietenii noștri care erau chiar din Bușteni și ei, am sunat la 112, la poliția din Bușteni, l-au luat pe individ instantaneu la secția de poliție, unde a fost percheziționat și i s-au găsit două cuțite asupra lui”, a povestit Oana Zăvoranu, pentru Acces Direct.

Zăvo a recunoscut faptul că, în primă fază, s-a speriat și nu a știut cum ar trebui să reacționeze, având în vedere că omul acela era agresiv și continua să o amenințe și după ce și-a dat seama cine este. Actrița și-a ieșit din minți și chiar l-a scuipat pe acel om. Mai mult de atât, a recunoscut că dacă șoferul respectiv nu ar fi fost atât de bine făcut, l-ar fi lovit fără să se gândească de două ori înainte.

”Logic că prima reacție este să îi dai un pumn în gură. N-am făcut-o, am și vrut să o fac, însă mi se pare că de asta am să merg cu el până în pânzele albe, pentru că așa ceva nu este admisibil. Eu am înțeles, oamenii sunt supărați, din cauza restricțiilor, din cauza pandemiei...”, a mai zis ea.

Citeste si:
Preotul Mirea Vîrtejanu, sfaturi pentru Monica Odagiu, după ce a...
Preotul Mirea Vîrtejanu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.