Spre dezamăgirea fanilor care așteptau revenirea Gine Pistol pe micile ecrane, nu ea este cea care va prezenta emisiunea „Chefi fără Limite” de la Antena 1. Având în vedere că și-a făcut apariția la TV, când a fost difuzată ediția specială a show-ului culinar „Chefi la cuțite” în care au fost invitați foștii concurenți de la Asia Express, mulți se așteptau ca ea să nu mai lipsească. Ce s-a întâmplat, de fapt!

Gina Pistol nu va fi pe micile ecrane

Anul trecut, în luna martie, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată. După ce Josephine a venit pe lume, blondina a decis să renunțe la toate proiectele din care făcea parte și să se ocupe de creșterea fiicei sale. Prezentatorea de la Antena 1 nu a vrut să piardă niciun moment important din viața lui Josephine, chiar dacă a făcut o serie de sacrificii.

Ei bine, nu a putut fi prezentă nici la filmările pentru show-ul „Chefi fără Limite” care au avut loc în Grecia. Emisunea aceasta pune în valoare universul gastronomic al unor insule precum Corfu, Creta, Chios și Naxose La vremea aceea, ea era încă acasă având grijă de copil, înlocuitoarea sa fiind, ca și în cazul celorlalte proiecte, Irina Fodor. Mai mult de atât, va fi ajutată și de alți doi co-prezentatori și anume Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei.

Retail jobs

”Mă bucur că am participat la producția unui show de o asemenea anvergură. Am avut deosebita onoare de a lucra alături de cei trei chefi, arbitrând competiția acerbă dintre ei, alături de jurați din Grecia. Am savurat modul șiret de competiție a lui Sorin, efervescența și strategiile lui Cătălin, dar și ambiția și bagajul vast de cunoștințe ale lui Florin. Ei sunt cei care au transformat destinația de vacanță denumită Grecia într-o arenă de luptă – începută că o joacă și continuată că un război. Strategiile din timpul competiției l-au ajutat pe unul din ei să câștige primul titlu Chefi fără limite. Nu pot să vă spun decât că nume lui se termină cu ”in”!”, a declarat chef Iosif Ștefănescu, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Chefi la cuțite, sezonul 10, începe în această seară, la Antena 1
Chefi la cuțite, sezonul 10,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.