Connect-R, pe numele lui real Ştefan Mihalache, a devenit cunoscut la noi în țară în urmă cu mai mulți ani, după ce a reușit să cucerească o mulțime de oameni cu muzica sa. Deși a fost mereu foarte sincer când a venit vorba despre viața lui privată și despre trectulul lui, există totuși câteva aspecte despre care a preferat să discute mai puțin.

Connect-R consuma droguri zilnic

Recent, cântărețul a fost invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai“ de la Kanal D, unde întrebat fiind de către moderatoare a recunoscut faptul că a avut o perioadă de câțiva ani buni, în care se droga zilnic alături de câțiva dintre prietenii săi. Mai mult de atât, acesta a consumat și cocaină, drog care îi dădea o stare de bine, dar și foarte. foarte multă energie.

“M-am drogat foarte mult timp, din 2009, până în 2014/2015. Am dat la un moment dat de cocaină, care a fost o îmbinare a unei stări de extaz extraordinară cu faptul că suplinea lipsurile lăsate de oboseală. Noi alergam foarte mult, aveam şi nouă concerte într-o săptămână, eram foarte obosiţi. Când trăgeam câte o linie de cocaină, eram forţă până dimineaţă”, a declarat artistul, în timpul emisiunii de la Kanal D.

Retail jobs

După ce timp de mai mulți ani și-a luat energia din astfel de lucruri, starea lui de sănătate nu părea a fi tocmai ună bună, ajungând chiar să simtă că îi slăbise sistemul imunitar și că îl dureau toate organele. Acela a fost momentul în care a decis să renunțe. Nu i-a fost deloc ușor, dar l-a ajutat foarte mult că și prietenii lui s-au lăsat în același timp și cumva au făcut terapie de grup, fără să apeleze la ajutorul specialiștilor.

“Mi-am dat seama că sistemul imunitar se cam slăbeşte şi ar trebui să renunţ. O făceam la modul constant, cred că zilnic. Efectiv, mă dureau organele. Dimineaţa simţeam o răceală, o transpiraţie pe piept, dar şi palpitaţii puternice. În momentul ăla, am zis gata, nu mai există aşa ceva. Nu a fost greu când m-am lăsat, noi am făcut terapie în grup, fără să mergem undeva. Eram un grup, care făceam acelaşi lucru constant. Toţi şase am spus stop”, a mai spus artistul.

Citeste si:
Părintele Calistrat a lovit o femeie. Ce a declarat Connect-R...
Părintele Calistrat a lovit o...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.