Elwira și Mihai Petre au fost mari câștigătorii ai sezonul 4 al emisiunii Asia Expresss, care deși s-a filmat în condiții diferite față de toate celelalte sezoane, a avut un succes imens. Milioane de români au stat cu sufletul la gură seară de seară să își urmărească favoriții în aventura vieții lor și, de asemenea, să îi susțină de la distanță.

Elwira Petre, despre viața după competiție

Deși foarte mulți oameni au pariat că marele premiu va ajunge la Emi și la Cuza de la Noaptea Târziu, lucrurile nu au stat deloc în felul acesta. Cei care au câștogat 30.000 de euro, dar și trofeul mult dorit au fost Mihai Petre și soția sa, care nu s-au descurcat bine doar în finala emisiunii de la Antena 1, ci pe tot parcursul competiției.

Aceștia au reușit să demonstreze că merită să câștige, tot ei fiind și deținătorii celor mai multe amulete. Ori de câte ori erau nevoiți să lupte într-o cursă, dădeau ceea ce aveau ei mai bun și nu se lăsau până când nu obțineau victoria. A fost greu pentru ei, dar în același timp frumos. Nu se vor mai avea parte vreodată de o asemenea experiență, iar acest lucru îi face să fie și mai bucuroși pentru faptul că s-au bucurat din plin de fiecare zi de pe „Drumul Împăraților”.


Au trecut câteva luni bune de la terminarea emisiunii, iar Elwira Petre a recunoscut că această experiență i-a schimbat din mai multe puncte de vedere și au reușit să se redescopere unul pe celălalt. Mai mult de atât, datorită acestei competiții și-au dat seama că formează un cuplu unit și că există foarte mare înțelegere în căsnicia lor.

”Au fost momente grele, dificile, însă „Asia Express” mi-a dovedit încă o dată că suntem un cuplu foarte bine sudat și că avem foarte multă înțelegere unul față de celălalt. În același timp, cu ocazia acestui show am avut și momente de reîndrăgostire, ca să spun așa. Eram doar noi doi, ca la începuturile relației, parcă îl redescopeream pe Mihai. Am avut parte de momente frumoase, dar și de momente grele. Important este să știi să gestionezi momentele mai puțin plăcute”, a declarat Elwira Duda, pentru viva.ro.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.