Nicoleta Nucă este într-o formă de zile mari, iar multe dintre fanele sale de pe rețelele sociale au ajuns să se întrebe cum a reușit fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” să slăbească și să arate atât de bine, iar ea le-a dezvăluit secretul său. Mai mult de atât, a spus și la ce vârstă și-a injectat pentru prima dată acid în buze.

Nicoleta Nucă arată mai bine ca oricând

În ultima vreme, Nicoleta Nucă petrece tot mai mult timp stând la povești cu fanii ei de pe rețelele sociale. Astfel, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a organizat-o pe Instagrasm, blondina a fost întrebată de una dintre admiratoarele sale cum a reușit să slăbească. Ea nu a ezitat să îi răspundă, încercând să îi explice faptul că nu a slăbit, ci și-a transformat masa adipoasă cu masa musculară.


”Nu am slăbit ca număr de kilograme, mai probabil am înlocuit masa adipoasă cu cea musculară. Eu mănânc carne, dar variez și cu alte surse de proteină. Mănânc pește și fructe de mare, fasole roșie, tofu, tempeh”, a mărturisit Nicoleta Nucă, pe Instagram.

La un moment dat, o altă persoană a vrut să afle chiar de la ea dacă are operații estetice, dar nici de data asta vedeta nu a evitat răspunsul. Nicoleta Nucă i-a spus fanei curioase că nu are intervenții la nivelul feței în afara acidului în buze pe care și l-a injfectat încă dinainte de a se muta în România, când avea 18-19 ani. Și-a dorit lucrul acesta extrem de tare și nimeni nu a putut să o împiedice să ia această decizie.

Recent, ea a mai reușit să își ia prin surprindere fanii cu o altă informație și anume aceea că ea și partenerul ei de viață își doresc să se mute din țară. Nu este ceva sigur, dar admiratorii ei s-au gândit serios la acest aspect.

”La nivelul fetei operații nu am, doar acid in buze. Și ca să-ți zic un secret, aveam acid in buze încă dinainte să vin în România acum 7 ani. De fapt mi-am injectat buzele prima data la 18-19 ani pentru ca asa mi-am dorit eu”, a fost răspunsul artistei.

Citeste si:
Soția lui Mihai Petre, secretul unui trup de invidiat la 41 de ani....
Soția lui Mihai Petre,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.