Amna a petrecut noaptea dintre ani pe scenă, cântând alături de fanii ei unele dintre cele mai cunoscute și apreciate piese de-ale sale, iar imediat după terminarea acestuia, a stat la poze cu aproximativ 200 de oameni. Oricât ar fi vrut să se ferească din cauza coronavirusului, nu a putut face lucrul acesta.

Amna a crezut că are COVID-19

Câtteva zile mai târziu, frumoasa vedetă a început să se simtă din ce în ce mai rău, să aibă febră și dureri de cap, moment în care a crezut că s-a infectat cu COVID-19 și și-a făcut câteva teste. Toate acestea au ieșit negative, iar concurenta de la „Bravo, ai stil!” nu înțelegea, inițial, cum s-a putut întâmpla lucrul acesta, luând în calcul starea în care se află

“Am cântat de revelion, am stat la poze cu 200 de oameni ceva de genul și îți dai seama, cât să te ferești? Am ajuns acasă după câteva zile și am început cu febră, dureri de cap, ca la covid. Testele au ieșit toate negativ și PCR-ul, tot. Acum nu știu, ori l-am eliminat rapid din corp, pentru că sunt și vaccinată, am avut și anticorpii monoclonali, eu zic că am imunitate bună, doar că asta mi s-a întâmplat.”, a declarat Amna, pentru wowbiz.ro.

La câteva zile după aceea, blondina a început să se simtă din ce mai bine, pemntru că a urmat și un tratament cu antibiotice și a preferat să stea în casă până la primirea rezultatului testului PCR. După aceea s-a liniștit și a început să se pregătească pentru emisiunea a cărei concurentă este de câteva săptămâni bune și unde pare să se descurce din ce în ce mai bine.

Ultimul lucru pe care și l-ar fi dorit să îi expună pe cei din echipă și pe colegele sale de platou și de aceea a preferat să fie responsabilă. În plus, s-a gândit și la băiețelul ei căruia nu ar fi vrut să îi dea virusul sub nicio formă.

“Acum mă simt mult mai bine, am luat antibiotic 5-6 zile. Până ieri am stat în casă. După ce am primit testul de covid, PCR, de la Balj, am ieșit din casă pentru că trebuia să mă pregătesc pentru Bravo,ai stil!. Dar sunt super responsabilă, adică mi-am făcut testele, toate felurile posibile și imposibile, m-am tratat, nu vreau să merg lângă colegele mele, doamne ferește să expun pe cineva sau producția sau oamenii din echipă, pentru că în spatele proiectului acetsa sunt o grămadă de oameni și nu poți să faci așa ceva. Plus de asta, sunt mamă, am copil, nu aș vrea să îi fac ceva, sunt foarte precaută, am grijă, sunt responsabilă, dar repet, nu mi-a ieșit niciun test pozitiv.”, a mai zis artista, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.