Lidia Buble s-a îngrășat în preajma Sărbătorilor de iarnă și nu știe ce anume să mai facă pentru a scăpa de kilogramele pe care le-a acumulat în luna decembrie. Ca de fiecare dată, a vorbit cu fanii ei de pe Instagram despre problema pe care a întâmpinat-o, cel mai probabil în ideea în care cineva îi va oferi vreun sfat.

Lidia Buble vrea să slăbească

Fosta concurentă de la „Asia Express” petrecea, în mod normal, Sărbătorile de iarnă pe scenă, alături de fanii ei, doar că anul acesta lucrurile au stat diferit. Frumoasa artistă a mers acasă, la Deva, unde s-a adunat aproape întreaga familie, venind inlusiv Estera care este plecată în afara țării și pe care a fost nerăbătoare să o vadă. Cele două surori au petrecut timp de calitate împreună, dar nu au uitat nici de bucatele pregătite de femeia care le-a dat viață.

Mama vedetelor a avut grijă ca familiei sale să nu îi lipsească nimic de pe masă, iar cântăreața nu s-a putut abține să nu mănânce și ea din preparatele respective, lucru pe care acum îl regretă. Se pare că în ultima lună a anului 2021, Lidia Buble s-a îngrășat 2-3 kilograme și face tot posibilul pentru a scăpa de ele.

În încercarea ei disperată de a slăbi, fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion le-a transmis și un mesaj fanilor ei de pe rețelele sociale despre kilogramele acumulate, care îi dau mari bătăi de cap și de care nu scapă prea ușor, din câte s-a putut observa.

”Deci sunt în disperare, nu mai pot. De două zile încerc să slăbesc și să scap de toate prăjiturile pe care le-am pus pe mine de Crăciun (...) Vreau două kilograme, nu mai mult. Îmi aduc aminte de fiecare prăjitură în parte pe care le-am mâncat acasă la mami la Deva, deci regret”, a povestit Lidia Buble, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2022 - 08 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.