Cătălin Măruță nu obține doar răspunsuri interesante din partea invitaților săi, în cadrul podcast-ului de pe YouTube, ci face și el dezăluiri care mai de care mai interesante din viața personală. Recent, acesta a vorbit despre felul în care a reușit să îl dezamăgească pe tatăl lui. 

Cătălin Măruță, despre modul în care și-a dezamăgit părintele

Partenerul de viață al Andrei este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi din țară, dar se pare că la început nu toată lumea era de acord cu drumul pe care acesta pornise în viață. Unul dintre cei care au fost dezamăgiți de el a fost chiar tatăl său, care deși a urmat cursurile unei facultăți de prestigiu și anume Nicolae Titulescu, nu a reușit să își mulțumească pe părintele său.

Din câte a povestit prezentatorul de la Pro TV, tatăl său și-a dorit ca el să urmeze o facultate de stat, dar el a decis să opteze pentru una particularp, deoarece avea multe alte planuri în vara respectivă și nu voia să mai învețe ca să dea examenul pentru o facultate de stat, în toamnă.

Retail jobs

Își amintește și acum de discuția pe care a purtat-o cu acesta despre alegerile pe care le-a făcut în viață și pe care el le considera ca fiind unele greșite, dar fără de care nu ar fi reușit să ajungă unde este în ziua de astăzi.

“La Nicolae Titulescu, o facultate senzațională, dar o dezamăgire foarte mare pentru tatăl meu care își dorea foarte tare ca eu să merg la facultatea de stat. Am mers la particulară pentru că în vara respectivă aveam alte planuri, nu mai aveam chef să stau să învăț ca să dau abia în toamnă examenul la stat. Țin minte că am avut o discuție cu el în care mi-a spus: ‘Dar măcar puteai să încerci la stat …’ la care eu am răspuns că sunt deja student și că vreau să fac altceva”, a povestit prezentatorul, în podcast-ul său.

Citeste si:
Gheboasă, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa: „Tata era...
Gheboasă, mărturisiri...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.