În urmă cu doar câțiva ani, Anamaria Prodan obișnuia să dea petreceri de zile mari cu ocazia zilei sale de nume de Sfântul Ioan. A renunțat la a se mai bucura de această zi, iar totul ale legătură cu femeia care i-a dat viață, pe care o iubește și pe care o respectă la fel de mult, chiar și după trecerea ei în nefiinnță.

Anamaria Prodan, mărturisiri emoționante

Anamaria Prodan a renunțat să se mai distreze pe data de 7 ianuarie, după ce mama sa a nurit, deoarece pentru ea era cea mai frumoasă sărbătoare și se bucura din plin de tot ceea ce i se întâmpla. Se strângeau mai mulți cântăreți de muzică populară sau de muzică ușoară care erau și prietenii mamei sale și cântau, se distrau și se simțeau ca la festival.

Cu ocazia zilei sale de nume, impresara nu a vrut să primească absolut nimic, deoarece deja are tot ceea ce și-a putut dori vreodată. Cu toate acestea, a primit și câteva cadouri scumpe de ziua ei.

„După ce mami a murit n-am mai petrecut așa cum petreceam în trecut de Sfântul Ioan. Nu mai este cum era, marea petrecere era a mamei mele. Pentru mama era cea mai frumoasă sărbătoare. Se strângeau toți cântăreții de muzică populară sau muzică ușoară, toți prietenii mamei și era așa un festival, era foarte frumos. Nu-mi doresc nimic, am tot ce îmi doresc. Am primit acum cinci minute un parfum superb”, a declarat Anamaria Prodan, pentru un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Într-o seară, vedeta a visat-o pe mama sa care i-a zis că trebuie să se ridice și să meargă mai departe, neavând nevoie de nimeni în viața sa pentru a face lucrul acesta. Atunci, Anamaria Prodan a realizat că vorbele mamei sale din vis sunt complet adevărate și că avea într-adevăr nevoie să le audă, chiar dacă așa. Nu are nevoie de niciun bărbat, ci doar de prieteni adevărați, de oameni loiali, dar mai ales de oameni înteligenți în jurul său.

„Mama mea mi-a spus: „Gata, ridică-te și mergi mai departe. Nu ai avut și nu ai tu nevoie de nimeni în viața ta ca să mergi mai departe”. Iar acest lucru m-a făcut să realizez în această dimineață că universul complotează așa cum zicea mama mea. Într-adevăr nu am nevoie de nimeni ca să merg mai departe. Am nevoie doar de prieteni adevărați, de oameni loiali, de oameni inteligenți, de copiii mei ca să pot merge mai departe și să predau tuturor lecția despre familie și demnitate”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Cum să organizezi o petrecere minunată pentru majoratul copilului
Cum să organizezi o petrecere...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.