Bella Santiago este cea mai nouă concurentă de la „Bravo, ai stil!”. Încă de la intrarea sa în competiție s-a dovedit a fi o adversară de temut pentru celelalte vedete care speră să câștige marele premiu. Artista nu doar că le-a impresionat pe fete cu aparițiile sale, dar a reușit să intre și pe sub pielea juraților, câștigând primele sale două gale.

Bella Santiago, un trecut dureros

Cântăreața a câștigat cele mai multe dintre concursurile bazate pe votul publicului la care a participat, iar acest lucru le-a dat și mai mult de gândit colegelor sale de platou. Mai mult de atât, filipineza are și mare încredere în ea, iar acest lucru se poate remarca destul de ușor, mai ales datorită aparițiilor sale și a atitudinii.

Deși are mereu un zâmbet larg pe față și trăiește fiecare clipă la internsitate maximă, Bella Santiago a avut parte și de multe momente grele în trecut, despre care îi este greu să discute, dar care i-au marcat prodund existența.

La doar 20 de ani, concurenta emisiunii de la Kanal D s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat care era în armată și cu care a și rămas însărcinată. Imediat după venirea pe lume a fiicei lor, persoana respectivă a părăsit-o, iar ea a rămas mamă singură pusă în postura de se descurca așa cum poate cu creșterea copilului. Nu s-a dat niciodată bătută, a mers înainte cu capul sus și a avut grijă ca fiicei sale să nu îi lipsească nimic.

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată, aveam 20 de ani. El venea două zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”, a povestit vedeta, în timpul emisiunii.

Bella Santiago este recunoscătoare, totuși, că a găsit omul perfect care le-a acceptat pe amândouă.

„Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amândouă… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (n.red. soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore)”, a mai zis ea.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.