Nea Mărin are probleme de sănătate serioase la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Îndrăgitul dansator a oferit câteva detalii despre afecțiunea cu care se confruntă de ani buni, dar de care nu s-a lăsat ghidat în viață, reușind să își păstreze mereu zâmbetul pe buze.

Nea Mărin, despre afecțiunea de care suferă

În timp ce filma pentru una dintre edițiile emisiunii sale care face furori, Nea Mărin a aflat că are probleme grave în zona laringelui și a faringelui, fiind mai apoi nevoit să facă pauză vocală timp de o săptămână. Mai apoi, și-a făcut și niște analize la plămâni, îngrijorat fiind și de faptul că începuse să scuipe sânge și sperând că nu este mai rău.

,,Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plâmâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, a zis Nea Mărin, potrivit cancan.ro.

La un moment dat, acesta a mărturisit că a moștenit de la mama sa un ficat care nu elimină grăsimile așa cum ar trebui și care îi creează destule probleme. Acum 20 de ani și-a făcut analize și a sesizat că este în regulă, deși toată lumea își făcea griji pentru el din această privință. Pentru a ține totul sub control, mănâncă sănătos și face multă mișcare. Din câte a povestit chiar el, nu a mai mai consumat carne de porc de 18 ani, dar a început să o facă din nou la filmările emisiunii „Poftiți pe la noi”, ceea ce nu este deloc bine.

v

,,N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane am fost să îmi fac niște analize acum 20 de ani. Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe băieții aștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.