Mult a fost, puțin a mai rămas! Mara Bănică se pregătește pentru aducerea pe lume a copilului său și are mari emoții având în vedere situația în care se află țara noastră din cauza pandemiei de COVID-19 și tot ceea ce își dorește este să scape cât mai repede.

Mara Bănică poate naște oricând

Nu mai e mult și Mara Bănică alături de partenerul ei de viață, pe care îl ține ascuns de ochii lumii, își vor putea strânge pentru prima dată în brațe bebelușul. Deși știa că îi va fi greu și că va trece prin momente care nu o vor face să zâmbească de cele mai multe ori, jurnalista și-a dorit să îi dăruiască bărbatului un copil și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a reuși lucrul acesta.

Anul trecut, vedeta a rămas gravidă și nicio bucurie nu s-a putut compara cu cea pe care a simțit-o în clipa în care testul de sarcină a ieșit unul pozitiv. Cele nouă luni de sarcină s-au scurs destul de repede, iar acum poate naște din clipă în clipă.

Într-un interviu pe care Mara Bănică l-a acordat recent a mărturisti că este gravidă în 36 de săptămâni, că fetița sa are deja 2 kilograme și 700 de grame, dar că va ajunge mai mult ca sigur să cântărească 3 kilograme. La momentul actual, jurnalista nici măcar nu se poate mișca și vrea să scape cât mai repede de acest lucru și să nu se mai simtă că este în arest la domiciliu, cum s-a întâmplat în ultimele 7 luni.

”Vreau să scap cât mai repede, sunt însărcinată în 36 de săptămâni. Fetița are deja 2 kilograme și 700 de grame, și va face cu siguranță trei kilograme. Nu mai am răbdare deloc. De abia aștept să scap ca să mă pot mișca. Eu am fost ca într-un arest la domiciliu timp de șapte luni, pentru că-mi este foarte teamă de Covid”, a declarat vedeta, potrivit ciao.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Ianuarie 2022 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.