În seara aceasta, în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!” vor avea loc din nou discuții aprinse între concurente, în centrul atenției fiind de data aceasta Viviana Sposub și fosta sa aliată, Raluca Dumitru.

Viviana, deranjată de atitudinea Ralucăi

Odată cu intrarea ei în concurs, Viviana Sposub a reușit să o atragă de partea sa pe Raluca Dumitru. Se pare că fosta concurentă de la Survivor România reușise să îi câștige încrederea ușor, ușor tinerei. Prietenia dintre cele două concurentele ale emisiunii de la Kanal D nu a durat pentru prea multă vreme, deoarece mai în glumă, mai în serios ele și-au adresat cuvinte dure, care au făcut-o pe Raluca Dumitru să își dorească să rupă alianța dintre ele.

Mai mult de atât, în gala imediat următoare, Viviana Sposub a propus-o pe fosta ei bună prietenă pentru eliminare, iar de aici au și început și discuțiile între ele. În seara aceasta, vedetele vor purta o discuție în contradictoriu, moment în care iubita lui George Burcea îi atrage atenția rivalei sale că nu face altceva decât să o ia peste picior.

Retail jobs

„Nu ar fi singura fată din competiție care m-ar lua peste picior”, afirmă Viviana Sposub

„Dar nu te iau peste picior”, îi dă replica Raluca Dumitru.

Tot în ediția din această seară, Ruxi face o serie de afirmații despre cea mai nouă dintre concurente, Bella Santiago, despre care a mărturisit că este mult prea mult ridicată în slăvi, doar pentru că a câștigat mai multe concursuri bazate pe votul publicui, despre care a pomenit edițiile anterioare.

„Dacă a câștigat și în Taiwan un premiu, gata, stingeți lumina. Îi dăm premiul, mergem acasă, consumăm lumina degeaba”, a declarat Ruxi și Opulență.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.