Cătălin Măruță este împreună cu Andra de mai bine de 13 ani, dar înainte de a o cunoaște pe femeia vieții sale, a fost și în alte relații. Chiar și în ziua de astăzi își amintește de una dintre despărțirile dureroase prin care a trecut, până a o cunoaște pe frumoasa lui soție.

Măruță, detalii neștiute din trecut

Andra și soțul ei formează unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri de la noi din țară, fiind luați drept exemplu de mulți dintre fanii lor. Cei doi au reușit să formeze o echipă puternică de fiecare dată, în ciuda faptului că nici viața lor nu a fost roz de fiecare dată. Mai mult de atât, aceștia au împreună și doi copii superbi, Eva și David, care le calcă pe urme și care cresc văzând cu ochii.

Deși este foarte sincer și vorbește despre aproape orice subiect, rare sunt momentele în care prezentatorul de la Pro TV vorbește despre relațiile pe care le-a avut, despre femeile care au făcut parte din viața sa, acum multă vreme. Măruță a povestit, la un moment dat, că sunt unele despărțiri pe care nu ai cum să le uiți vreodată, iar el la fel ca oricare alt om a iubit pe cineva de care s-a separat și de pe urma căreia a suferit enorm.

Totul se întâmpla pe vremea când partenerul de viață al Andrei era la liceu în Târgu Jiu, orașul în care a crescut și în care a copilărit. Din fiecare experiență de genul acesta a reușit să învețe câteva ceva, iar asta este cel mai important.

”O despărțire grea? Toate despărțirile sunt grele la momentul respectiv. După ceva timp, îți dai seama că așa trebuie să fie. În liceu am suferit după despărțirea de iubită, eu am plecat la București, ea a rămas în Târgu Jiu. Făceam naveta. Eu am venit la facultate, ea a rămas acolo. Nu a mai mers, am făcut naveta primele luni, după mi-am dat seama că nu mai merge. Sunt despărțiri de care îți amintești”, a povestit Cătălin Măruță, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Andra, exemplu de asumare și sinceritate la Românii au talent: Mă...
Andra, exemplu de asumare și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.