Nunta lui Alex Velea și a Antoniei ar putea fi unul dintre cele mai frumoase și impresionante evenimente ale acestui an. Mii de fani așteaptă cu sufletul la gură să o vadă pe frumoasa artistă îmbrăcând din nou rochia de mireasă și pășind către altar alături de tatăl băieților ei. Artistul a dar noi detalii despre unirea destinelor, fiind și el la fel de nerăbdător precum admiratorii lor.

Alex Velea și Antonia, nuntă în 2022

Îndrăgitul artist a cerut-o în căsătorie pe Antonia anul trecut, în timp ce filmau pentru un proiect pentru canalul lor de YouTube. Artista a avut un șoc și nu i-a venit să creadă ceea ce i se întâmpla, dar se aștepta cumva ca el să facă și acest pas, mai ales că reușise să divorțeze de fostul ei soț, Vincenzo Castellano, după cinci ani în care s-a chinuit să rupă legătura cu el.

Alex Velea este în culmea fericirii, pentru că în sfârșit se poate căsători cu femeia vieții lui care pe lângă faptul că i-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, i-a dăruit și doi copii. Se pare că îndrăgostiți nu au stabilit încă data nunții, deorece pandemia de coronavirus le-ar putea strica planurile în orice moment, dar în anul 2022 au de gând să se căsătorească.


„Când s-o putea. (zâmbește) Trăim vremuri ciudățele, cu multe restricții, și ne dorim să nu ne limiteze vreo lege sau regulă. 2022 e anul cel mare. Vă vom zice noi ce și cum. Acum e încă surpriză. Chiar și pentru noi. Nu am pregătit nimic, pentru că nu știm cum evoluează lucrurile. Nu știm ce va mai fi cu această pandemie”, a declarat Alex Velea, pentru viva.ro.

Nunta va arăta fix așa cum își dorește Antonia. Vedeta vrea ca în ziua cea mare atât ei, cât și invitații lor să se simtă bine și să se distreze.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.