Otilia Bilionera este una dintre vedetele care vor face parte din echipa Faimoșilor al noului sezon Survivor România. Premiera emisiunii va avea loc pe data de 16 ianuarie pe Pro TV, iar o mulțime de oameni așteaptă cu sufletul la gură dacă acest concurs va reuși să se ridice la nivelul așteptărilor lor.

Otilia Bilionera are o mare frică

Atât Faimoșii, cât și Războinicii se pregătesc intens pentru plecarea lor în Republica Dominicană care va avea loc zilele acestea și în legătură cu care unii au mari emoții. O parte dintre ei sunt îngrijorați din cauza copiilor pe care îi lasă acasă, dar nu este și cazul Otiliei Bilionera care are alte probleme legate de participarea sa la Survivor România.

Vedeta are pielea foarte albă și urâște să se bronzeze, de frica de a nu face riduri. Aceasta a mărturisit că soarele este cel mai mare dușman al pielii, deci și al ei, având în vedere că ține foarte, foarte tare la pielea sa; atât de tare, încât se dă cu cremă pentru protecție solară chiar și iarna, în casă.

”Mereu sunt foarte deschisă la ten, sunt foarte albă. Mă întreabă lumea de ce nu merg măcar la solar. Le zic să meargă ei, bronzați-vă voi, dar eu nu vreau să fac riduri. Soarele este cel mai mare dușman al pielii. Eu și iarna mă dau cu cremă de protecție solară cu factor 50, chiar și în casă. Nu vreau să fac riduri”, a declarat Otilia Bilionera, pentru fanatik.ro.

Otilia are foarte mare grijă felul în care arată, face mult sport, ține dietă, iar dimineața obișnuiește să consume doar anumite fructe și anumite alimente care o ajută să arate bine. În plus, ia și niște suplimente sau vitamine care o ajută tot în ceea ce privește aspectul său fizic.

”Am devenit foarte obsedată de felul în care arăt, am foarte multă grijă. Începând cu sportul, cu dieta, cu mâncarea, tot. Dimineața mănând doar anumite fructe, anumite alimente care mă ajută să arăt bine, iau anumite suplimente, vitamine. Folosesc un ritual de îngrijire dimineața, altul seara. Am treabă multă (râde, n.red.)”, a mai povestit vedeta pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.