Bogdan de la Ploiești a reușit să își întristeze toți fanii, în urmă cu doar câteva ore, prin intermediul unui anunț pe care l-a făcut pe Instagram. Artistul a transmis că se va muta din România și le-a dezvăluit acestora și care este țara pe care a ales-o.

Bogdan de la Ploiești, veste tristă pentru admiratori

Face Bogdan de la Ploiești ce face el ce face și le atrage din nou atenția fanilor săi. De această dată nu le-a vorbit despre o piesă nouă, despre un proiect inedit, ci despre plecarea lui din România, veste pe care fanii nu au primit-o cu zâmbetul pe buze. Manelistul a susținut că în curând se va murta din România în Elveția pentru totdeauna și că are surprize mari pentru românii de acolo.

Sursa foto (c): Bogdan de la Ploiești/Story

”În curând mă voi muta în Elveția. Definitiv. Am pregătit surprize mari pentru românii de aici. To be continued...Miroase a bani pe stradă”, este mesajul transmis de Bogdan de la Ploiești, pe Instagram.

Persoanele care îl urmăresc pe Instagram speră că toate afirmațiile sale sunt, de fapt, o glumă și că nu vrea să facă lucrul acesta. Fanii lui Bogdan de la Ploiești vor să se mai bucure pentru multă vreme de muzica lui, de concerte și de el, iar dacă ar pleca definitiv din țara noastră, lucrurile s-ar schimba fără niciun fel de îndoială.

Cântărețul nu a venit cu explicații suplimentare, astfel că nimeni nu știe dacă a vorbit serios sau dacă doar a vrut să îi sperie puțin pe cei care îl iubesc, cert este că îi va ține la curent așa cum o face de fiecare dată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.