Mugur Mihăescu a fost testat pozitiv cu Omicron, după ce soția acestuia și fiica au fost și ele infectate. Imediat după, cunoscutul actor a dat primele declarații despre situația în care se află, spunând clar că va sta în casă în tot acest timp, deoarece nu vrea să răspândească virusul.

Mugur Mihăescu, primele declarații după ce s-a infectat

Actorul a fost infectat cu Omicron, tulpina identificată în Africa de Sud a SARS – CoV – 2, imediat după ce au luat și cei din familie. Nu doar fiica și soția au trecut prin două săptămâni de coșmar, ci și fratele vedetei. Pentru a liniști pe toată lumea care și-a făcut griji în ceea ce privește starea sa de sănătate, el a dat de înțeles că este bine, având doar un guturai care nu îi dă pace.

“Am un guturai din ăsta. Nevastă-mea tocmai a făcut Omicron, fiica mea tocmai a făcut, fratele meu tocmai a făcut Omicron. Da, eu acum am Omicron, e un guturai, stau în casă, că nu ies afară de nebun”, a mărturisit actorul, potrivit cancan.ro.
















O postare distribuită de Mugur Mihaescu (@mugurmihaescu)


Mugur Mihăescu și toți cei dragi lui s-au vaccinat pe rând împotriva COVID-19, dar cu toate acestea s-au infectat cu Omicron, fiind mai apoi nevoiți să stea în carantină, pentru a nu aduce și alte persoane în situația lor. Fanii acestuia speră că atât el, cât și familia lor vor fi din ce mai bine și că vor trece ușor peste această perioadă din viața lor.

“Toți sunt vaccinați. Am fost pe rând toți vaccinați. Eu sunt vaccinat, cu toată familia mea. Pe toți prietenii mei vaccinați i-a lovit Omicron, e un guturai”, a mai zis el, conform aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.