Cătălin Zmărăndescu este pregătit pentru una dintre cele mai mari provocări din viața lui. Sportivul a acceptat să arate tot ceea ce poate în cadrul acestui concurs la îndemnul cele mai importante persoane din viașa sa și anume soția. 

Cătălin Zmărăndescu, gata de luptă

Fosta gardă de corp a lui Gigi Becali se antrenează de două ori pe zi pentru emisiunea de la Pro TV. Se consideră pregătit să plece în Republica Dominicană și este convins că soția lui se va descurca la fel de bine fără el, cum s-a descurcat și când a decis să participe la emisiunea „Ferma”. Și atunci a lipsit destul de mult timp de acasă, iar femeia de lângă el i-a arătat că este puternică și că știe ce are de făcut și în lipsa lui.

”Fac zilnic câte două antrenamente, unul dimineața și unul seara”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, potrivit fanatik.ro.

Cătălin Smărăndescu nu are de gând să plece peste hotare doar de dragul competiției, ci vrea să se întoarcă acasă la familia lui cu marele premiu al emisiunii care este mult mai mare față de cel de anul trecut și anume 100.000 de euro. Având în vedere câți bani sunt puși la bătaie, concurenții sigur vor lupta din greu pentru a demonstra că sunt cei mai buni, pentru a le câștiga simpatia celor de acasă și pentru a obține voturile lor.

”Luiza mi-a demonstrat și cât am fost plecat în ”Ferma” că se descurcă fără mine. E o femeie puternică, știe ce vrea și ce poate. Așa că sunt absolut convins că totul va merge înainte foarte bine. Eu am fost cel care nu era convins că vrea să plece la Survivor, dar soția a insistat că am nevoie de o vacanță… Așa că plec la Survivor. Plec cu gândul să câștig, cred că toți avem mintea acolo”, a mai zis el, potrivit click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.