Luis Gabriel și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și le-a spus acestora care este cea mai mare frică pe care o are la momentul actual. Se pare că are legătură cu actuala lui parteneră de viață, care așteaptă un copil și pe care a cerut-o în căsătorie cu doar câteva luni înainte ca ea să rămână însăcinată pentru prima dată.

Luis Gabriel, moment de sinceritate

Luis Gabriel se află de multă vreme în industria muzicală din România, dar a devenit ceva mai cunoscut și a intrat în atenția tuturor, imediat după ce a lansat piesa „Toate diamantele”, acum un an de zile. Melodia respectivă a făcut furori și care a adunat în doar câteva luni de la lansare peste 100 de milione de vizualizări.

În timpul unui concert pe care artistul l-a avut în vara anului trecut, și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe frumoasa lui parteneră de viață, imediat după ce a interpretat piesa care l-a făcut celebru. Haziran a acceptat să îi fie alături până la sfârșitul vieții, fără să stea prea mult pe gânduri, iar anul acesta cei doi îndrăgostiți vor deveni părinți pentru prima dată.

Recent, Luis Gabriel a oferit un interviu unde a recunoscut că frica de a o pierde pe iubita sa este cea mai mare pe care o are, fiindcă este de părere că dacă acest lucru se va întâmpla, se va duce de râpă tot ceea ce a reușit să construiască.

”Mi-ar fi frică să-mi pierd persoana pe care o iubesc foarte mult, Haziran, pentru că s-ar duce tot ce am construit. Pentru că nu voi mai fi la fel atât de muncitor, atât de dornic de muncă, atât de serios, atât de cuminte. Cu siguranță se va duce tot”, a declarat Luis Gabriel, în cadrul emisiunii Showbiz Report


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.