Deși la început nu păreau a se teme prea tare de Bella Santiago, după doar două săptămâni pe care artista le-a petrecut în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, colegele sale au început să își facă griji serioase în ceea ce o privește. Ce au avut de zis Viviana Sposub și Ruxi și Opulență despre cea mai nouă concurentă. 

Bella Santiago, printre cele mai bune concurente

Frumoasa artistă de origine filipineză este ultima intrată în competiția de la Kanal D și a reușit să câștige deja primele două gale la care a luat parte, motiv pentru care colegele ei de platou își fac griji serioase. Una dintre cele cărora nu le vine să creadă de performanța de care a dat dovadă Bella Santiago este Ruxi, cea care deși pare că rezonează cu rivala sa, a afirmat despre aceasta că a fost șocant pentru toată lumea faptul că ea a fost cea care a câștigat cele două gale.

„Faptul că a câștigat ambele gale a fost șocant pentru toată lumea”, a spus Ruxi Opulenta.

Deși pare că nu este deranjată de adevărul spus în glumă al Bellei, Viviana Sposub începe să își schimbe ușor, ușor atitudinea față de noua lor colegă. Partenera de viață a lui George Burcea și-a avertizat de la bun început colegele de faptul că artista va fi un real pericol pentru ele, dar nimeni nu a luat-o prea în serios.

„Bella e o concurentă periculoasă din mai multe puncte de vedere”, a zis Viviana Sposub.

Așadar, Bella a reușit să bage frica în colegele sale, mai ales că este destul de aproape de punctajul pe care l-a obținut cea mai bună dintre concurentele acestui sezon, Ruxi. Rămâne de văzut cum se va descurca în gala de sâmbătă, cert este că vedetele se așteaptă ca și de data asta să facă furori în platou.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.