Oana Lis și soțul ei, Viorel, au avut parte de câteva luni care i-au pus serios la încercare din multe puncte de vedere, Problemele de sănătate au fost cele care le-au dat cele mai mari bătăi de cap, iar după ce fostul edil al Capitalei s-a infectat și cu COVID-19, foarte puțini erau cei care credeau că va scăpa cu viață.

Oana Lis vrea un copil

Având în vedere că au trecut cu bine această perioadă extrem de grea din viața lor, cei doi se gândesc serios la viitor. Cea mai mare dorință a blondinei este să îl facă pe soțul ei tată, iar dosarul pentru adopție a fost deja depus de mai bine de doi ani. În 2022, vedeta simte că marele lor vis se va îndeplini și că vor putea să ofere toată dragostea pe care o au unui copil.

Oana Lis a decis să depună dosarul în București, dar se pare că în Capitală nu sunt atât de mulți copii ca în zonele rurale; ea fiind părinte adoptator, dar neavând copilul, așteaptă să se întâmple o minune.

„Am depus un dosar de adopție și simt că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic. Eu am depus în București și e foarte complicat că aici nu sunt așa mulți ca în zonele rurale. Eu sunt părinte adoptator, dar nu am copilul. E de doi ani depus dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic, bunic. Am foarte multă iubire de oferit”, a declarat Oana Lis, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Partenera de viață a fostului primar al Capitalei spune despre ea că este o persoană care are multe de oferit, care o să își iubească enorm copilul. Vrea ca ea alături de fiul sau fiica ei să râdă mult, să fie fericiți și să construiască împreună. Rămâne de văzut dacă anul acesta vor deveni părinți adoptivi, dar cert este că ambii își doresc lucrul acesta mai mult decât orice pe lume.

„Sunt o persoană care o să iubească foarte mult copilul. O să râdem împreună, o să construim împreună”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.