Oana Roman ar fi trebuit să se bucure de o vacanță la munte alături de partenerul ei de viață și de fiica lor, dar vedeta a luat decizia de a o anula pe ultima sută de metri. Motivul pentru care s-a răzgândit nu este unul grav și le-a vorbit fanilor de pe rețelele sociale despre acesta. 

 

Oana Roman, despre vacanța anulată

Oana Roman și întreaga ei familie și-au dorit să înceapă anul în forță cu o vacanță de care să se bucure din plin. Aceștia ar fi trebuit să meargă la munte alături de câțiva prieteni buni de-ai lor, dar fiica lui Petre Roman s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Ea și-ar fi dorit să își serbeze ziua de nume la munte, dar din nefericire nu va pleca departe de toată agitația din București.

Vedeta este o mare iubitoare de avenută, adoră vacanțele și ori de câte ori are ocazia nu ezită se viziteze locuri noi, la munte sau la mare. Anul trecut, deși nu a fost tocmai unul bun, a avut parte de multe vacanțe de care s-a bucurat din plin. Imaginile pe care le-a postat în mediul online au făcut furori și, cel mai probabil, așa s-ar fi întâmplat și de data aceasta.

Oana Roman a decis să anuleze vacanța de la începutul acestui an, pe motiv că nu este zăpadă, iar fiica ei, Isa, voia să schieze. Mai mult de atât, decizia sa a fost influențată și de faptul că mulți prieteni sunt plecați și nu ar fi putut să le fie alături.


"Am vrut să plecăm la munte săptămâna asta. Ne-am răzgândit pentru că nu e zăpadă și scopul era să schieze Isa. Am vrut să organizez ceva de Sf. Ion de ziua mea pentru că mă cheamă Ioana. M-am răzgândit pentru că mulți prieteni sunt plecați.", a declarat Oana Roman, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.