Cu doar două zile înainte de divorț, Anamaria Prodan continuă atacul la adresa lui Laurențiu Reghecampf și a actualei sale iubite, care anul acesta îi va dărui și un copil. Impresara nu îl poate ierta deloc pentru ceea ce i-a făcut ei și copiilor săi. 

Anamaria Prodan nu se lasă

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța oficial pe data de 7 ianuarie 2022, la Judecătoria din Buftea, iar între timp ea vrea să îi amintească acestuia faptul că după ce vor semna actele respective, va rămâne fără nimic și va fi nevoit să o ia de la zero alături de noua lui iubită, Corina.

Mai mult de atât, vedeta a vrut să fie clar pentru toată lumea că banii pe care i-a câștigat de pe urma muncii sale sunt doar pentru copiii ei, nu pentru fostul ei soț și pentru amantele sale. Nu i s-ar părea corect, din niciun punct de vedere ca el să rămână atât de ușor cu munca copiilor ei. Se pare că Anamaria Prodan i-a promis lui Reghe că va face tot posibilul să recupereze banii pe care el i-a consumat din munca familiei.

Impresara a schimbat până și yala vilei sale din Snagov, pe motiv că nu își dorește ca antrenorul să se atingă de bunurile sale materiale.


„Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei. Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei'', a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.