Pe cât este de iubită și de apreciată Andra, pe atât este bombardată cu tot felul de mesaje rătutăcioase din partea oamenilor care nu o au deloc la suflet și care ar da orice să îi strice buna dispoziție. Având ani în spate de carieră, cântăreața a învățat să nu mai ia în considerare comentariile haterilor. Întrebarea este - cum?

Andra s-a confruntat cu bullying-ul

Aproape că nu există român care să nu fi auzit de Andra sau care să nu fi ascultat măcar o dată în viață vreuna dintre piesele sale. De ani buni, vedeta le încântă inimile oamenilor cu melodii de succes care, de cele mai multe ori, au ocupat primele locuri în topuri și s-au auzit pe toate posturile de radio.

În felul acesta, partenera de viață a lui Cătălin Măruță a reușit să adune o comunitatate mare și puternică pe contul ei de Instagram și nu numai. Cei care o urmăresc au demonstrat de nenumărate ori că o susțin, dar printre aceștia se află și oameni care sunt acolo doar pentru a-i analiza fiecare mișcare, pentru a o critica și pentru a-i da comentarii negative.

După cum a povestit chiar Andra, foarte puține dintre răutățile oamenilor ajung la ea cu adevărat, pentru că a învățat să nu îi mai ia în seamă pe cei care nu au ceva bun și frumos de spus. Măruță i-a explicat soției sale că oamenii vor să o rănească, deoarece sunt ei nefericiți și furioși, iar ea vedeta a ținut cont de spusele sale.

''Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit. Sunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor'', a declarat Andra, conform viva.ro.

Citeste si:
Andra, exemplu de asumare și sinceritate la Românii au talent: Mă...
Andra, exemplu de asumare și...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.