Antonia și-a deschis din nou inima în fața admiratorilor din mediul online și le-a vorbit despre o situație delicată și anume cea legată de cuvintele dure pe care le primește tot mai des, în ultima vreme, pe rețelele sociale. 

Antonia se consideră o victimă

Antonia este una dintre cele mai frumoase și cunoscute cântărețe de la noi din țară, dar acest lucru nu îi asigură acesteia admirația din partea tuturor. Foarte mulți oameni dintre cei care o urmăresc în mediul online nu au deloc la suflet și ori de câte ori prind ocazia îi transmit mesaje dure, care adesea o afectează pe artistă, deși nu arată acest lucru.

Partenera de viață a lui Alex Velea a încercat în repetate rânduri să nu le acorde atenție răutăcioșilor, dar are și ea momente în care răbufnește și simte nevoia să își exprime punctul de vedere în fața tuturor, așa cum s-a întâmplat și de data aceasta.

Postarea vedetei a început cu un sfat pentru urmăritorii ei. Cântăreața le-a spus acestora să își protejeze lucrurile private, să posteze doar ceeea ce vor ei să se vadă și să se bucure de viața lor în privat, deoarece așa este mult mai bine. După părerea Antoniei, oamenii s-au obișnuit să le arate celorlalți tot ceea ce fac și deși nu este un lucru, cei mai mullți nu reușesc decât să transmită energii negative. Acum, vrea să găsească un echilbru personal, să fie bine și nimic mai mult.

Retail jobs

„Protezează-ți lucrurile private. Postează doar ceea ce vrei tu să se vadă, doar ce vrei tu. Bucurați-vă de viața voastră și în privat pentru că este mult mai bine. Ne-am obișnuit să le arătăm oamenilor tot ceea ce facem, nu este rău, dar sunt și mulți oameni care îți trimit așa niște energii negative. Măcar găsiți un echilibru. Adevărul e că ne-am cam tripat pe treaba asta. Trăim pentru alți oameni, să vadă ei ce facem și cum suntem. Și da, sunt și eu o victimă aici, pentru că altfel nu aș fi făcut aceste story-uri aici. Vreau să găsesc un echilibru personal, pentru mine, să fiu eu bine”, a mărturisit Antonia, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.