Alexandra Stan a divorțat de fostul ei partener de viață, Emanuel Necatu, după doar câteva luni de relație. Inițial, nimeni nu a înțeles de ce nu anume s-a ajuns la această situație, dar vedeta a lămurit totul la scut timp după. Acum puțin timp, a vorbit din nou despre divorțul de fostul soț. Ce a povestit artista!

Alexandra Stan, despre separea de fostul soț

Despre Alexandra Stan s-ar putea spune că nu a avut deloc noroc în dragoste, în trecut. Odată cu revenirea ei în țară din Republica Dominicană, s-a îndrăgostit de Emanuel Necatu, cel alături de care credea că își va întemeia o familie. După doar câteva luni de relație, cei doi au decis să își unească destinele în fața ofițerului de stare civilă, dar au divorțat la scurt timp după aceea.

Marele eveniment a avut loc în secret, deoarece fostului ei soț nu îi plăcea să fie în lumina reflectoarelor și nici să se scrie despre povestea lor de iubire. Nici despre divorț nu i-ar fi plăcut să se spună prea multe, dar Alexandra Stan nu s-a putut abține să nu spună care sunt motivele reale ale separării lor. Din câte a povestit blondina, se pare că ei s-au grăbit foarte tare la început și nu și-au acordat timp să treacă peste etapele normale ale unei relații, pentru a se cunoaște și pentru a-și da seama dacă sunt potriviți unul pentru celălalt.

„Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună. (zâmbește)”, a declarat Alexandra Stan, pentru viva.ro.

Mai mult de atât, cei doi aveau planuri diferite de viitor și viziuni diferite despre viață, iar toate aceste lucruri au fost impediment în calea iubirii lor. Alexandra Stan nu a apucat să simtă prea mult timp că este o femeie căsătorită și tocmai de aceea nu vrea să pună prea mare accent pe faptul că este divorțată.

„Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt. Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei.”, a mai povestit artista.
Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.