Mădălina Pamfile este foarte sinceră cu fanii ei din mediul online, aceasta fiind și modalitatea prin care a reușit să îi cucerească și să îi păstreze de partea sa în cadrul competiției „Bravo, ai stil!”, unde nu a stat prea mult timp, ci nu pentru că nu ar fi fost votată sau pentru că nu ar fi avut ținute bune, ci pentru că problemele personale au împiedicat-o să meargă mai departe. 
 

Mădălina Pamfile, despre sarcina cu Sofia

Când a fost însărcinată pentru prima dată, Mădălina Pamfile a respectat în toată acea perioadă o superstiție despre care le-a vorbit și urmăritorilor ei de pe Instagram. De teama ca fiica ei să nu aibă tot felul de probleme, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” scuipa în sân, ori de câte ori vedea o persoană cu dizabilități sau malformații.

I se întipărise în cap aceasă idee și făcea acest lucru la fiecare colț de stradă. I se părea ceva normal și i-a întrebat pe fanii ei dacă au auzit și ei de astfel de superstiții.

„Cea mai mare și cea mai lungă superstiție pe care am ținut-o a fost când am fost însărcinată prima dată, cu Sofia. Timp de 9 luni am ținut cont de acea superstiție. Atunci când vezi o persoană cu dizabilități sau cu malformații sau ceva, tot timpul să scuipi în sân. Și, mna, fiind toată ziua, bună ziua în trafic...

Retail jobs

La fiecare colț de stradă eu scuipam în sân ca să nu nasc copilul așa. Nu știu dacă voi ați auzit de lucrul acesta. De frică, mi se întipărise mie în cap”, a dezvluit Mădălina Pamfile, la Story.

Odată cu trecerea timpului, vedeta a reușit să scape de toate aceste gânduri și se bucură de prezența fiicelor ei în viața sa, fără a mai ține cont de aceste lucruri. Are foarte mare grijă de micuțele ei și chiar și în timp ce își făcea aparația în cadrul emisiunii de la Kanal D, nu le lăsa niciodată nesupravegheate și tot cea își dorea era ca ele să fie bine, iar mai apoi se ocupa de ea și de proiectele sale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.