Veste tristă pentru toți cei care așteptau cu nerăbdare concertele Vlăduței Lupău din luna ianuarie. Frumoasa cântăreață a fost nevoită să anuleze toate evenimentele la care trebuia să fie prezentă și le-a explicat fanilor ei și cum s-a ajuns la una la asta, vrând să se înțeleagă faptul că nu este deloc vinovată. 

Vlăduța Lupău, înlocuită repede de organizatori

Cântăreața și-a anulat primul concert, chiar în preajma Sărbătorilor de iarnă din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Vlăduța Lupău ar fi trebuit să cânte pe data de 18 decembrie pentru românii stabiliți în Londra, iar cu doar două zile înainte i-a anunțat pe cei care se ocupau de eveniment și pe fanii ei că nu îi va onora cu prezența.

„Cu mare regret vă anunțăm că Vlăduța Lupău nu dorește să își respecte promisiunea avută chiar până ieri, 16 Decembrie. Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că nu dorește să participe la această petrecere. Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri. Dezamăgiți de decizia personală a Vlăduței Lupău, care refuză să își respecte promisiunea față de noi toți, ne-am văzut datori față de voi să ne reorganizăm în doar câteva ore!”, au declarat organizatorii evenimentului de la Londra, în mediul online.

Ei bine, a decis mai apoi să își anuleze toate concertele pe care le avea în prima lună a acestui an în Statele Unite, pe motiv că medicii i-au interzis să zboare în această perioadă, având în vedere problemele de sănătate cu care se confruntă de câteva zile bune. Cântăreața de muzică populară s-a fotogragiat în timp ce își administra tratamentul intravenos prescris de medici și și-a cerut scuze în fața celor care erau nerăbdători să o vadă.

„Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, le-a scris Vlăduța Lupău fanilor ei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.