Andreea Tonciu se pregătește pentru plecarea în Republica Dominicană așa cum știe ea mai bine. Au mai rămas doar câteva zile, până la începerea emisiunii Survivor România de la Pro TV, iar bruneta a simțit nevoie de un boost de energie. 

Andreea Tonciu, ultimele pregătiri înainte de Survivor România

Lista concurenților de anul acesta, de la Survivor România, a fost publicată în urmă cu doar câteva zile, iar printre cei care au acceptat provocare de a intra în lupta pentru supraviețuire se află și Andreea Tonciu; o fire ambițioasă și gata să dea tot ceea ce are ea mai bun, pentru a acumula puncte pentru echipa Faimoșilor și pentru a ajunge tot mai departe în concurs.

Probele de anul acesta vor fi se pare mult mai grele față de cele din anii trecuți și îi vor solicita la maximum pe concurenți. Bruneta nu se teme de ceea ce va urma, ba chiar este nerăbdătoare să înceapă emisiunea.

Pentru a avea suficientă energie, cel puțin la început, Andreea Tonciu a făcut o terapie despre care le-a povestit și fanilor ei din mediul online. Vedeta are mare grijă de ea și a mers la clinica unde ajunge în mod regulat, pentru a-și dar un boost de energie, cu ajutorul unei perfuzii care conținea toate mineralele și vitaminele de care avea nevoie.

Retail jobs

„Mai este foarte puțin până voi pleca în Dominicană. Am întotdeauna grijă de mine. Am venit la clinică pentru o terapie de mega-boost. În ce constă această terapie? Într-o perfuzie cu toate mineralele și cu toate vitaminele. Pentru că am mare, mare nevoie”, a povestit Andreea Tonciu, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.