Gina Pistol și Smiley au simțit nevoia de a se relaxa timp de câteva zile, departe de casă și de toate problemele. Cei doi nu au plecat singuri peste hotare, ci însoțiți de fiica lor, Josephine de aproape un an. Îndrăgostiții pare că se simt bine în prima lor vacanță în familie, iar cântărețul a postat deja primele imagini în mediul online. 

Smiley, imagine de milioane cu fiica sa

Gina Pistol a recunoscut, pe rețelele sociale, că a avut un an greu în care a simțit că s-a pierdut pe drum și nu a reușit să fie bună cu oamenii din jurul ei, nici măcar cu tatăl fetiței sale. Nu crede că a fost o iubită prea bună pentru acesta, dar nici nu a încercat. Tot ceea ce a vrut a fost să fie cea mai bună mamă pentru Josephine.

A renunțat la ea, la obiceiurile și proiectele sale, doar pentru a-i fi alături copilului la orice pas. Astfel că plecând în vacanță nu a putut să-și lase micuța acasă, în grija oricui. Îndrăgostiții au ales o destinație a cărui nume a rămas încă secret, dar cert este că au mers într-un loc cu multă căldură, cu o plajă superbă, de unde au admirat răsăritul împreună.

„Parca astept vacanta asta de o viata…si daca stau bine sa ma gandesc chiar o astept de o viata! Cu familia in vacanta”, a scris Smiley, în dreptul imaginii cu fiica sa.


Fotografia postată de Smiley a adunat aproximativ 60 000 de aprecieri în mediul online și sute de comentarii. Fanii se topesc de fiecare dată când îl văd pe cunoscutul artist în postura de tătic, care se pare că îl prinde destul de bine.

„Poti face poze si cu fetita ta cu fața spre camera sa îi vedem si noi fața? ❤️”, „Ce seamana cu tine😂😂”, „Frumos! Vacanță plăcută la căldură pe o plajă exotică! La mulți ani! Pentru Anul Nou *❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤”, „Superba imagine! Vacanta plăcută!”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.