Despre  Alex Pițurcă și Christina Ich s-a spus în ultima vreme că s-ar fi despărțit. Prima care a decis să discute despre acest subiect în legătură cu care mulți dintre fanii lor aveau multe întrebări a fost chiar Christina Ich, urmată fiind de tatăl copilului ei, Alex Pițurcă.

Christina Ich și iubitul ei au lămurit situația

În seara de Revelion, se pare că relația pe care ei o au ar fi fost „subiect de bârfă” la masă, după cum a menționat chiar influencerița. Despre cei doi s-a zvonit că nu ar mai forma un cuplu și chiar că ea a intrat în depresie din cauza faptului că a fost părăsită de tatăl copilului ei. Auzind toate aceste lucruri, Ich s-a enervat la culme și a spus întregul adevăr.

Șatena a ținut să preciceze clar că încă nu s-a născut bărbatul din cauza căruia să fie în depresie pe motiv că a părăsit-o. Mai mult de atât, ea a precizat că separarea de partenerul de viață nu este deloc un motiv pentru a intra în depresie. La final, le-a transmis celor care discutau despre ea la masa de Revelion să își vadă de treaba lor.

Retail jobs

„Mi-a dat o prietenă mesaj ”Băi, ești subiect de bârfă la masa de Revelion”. (…) Voi aveți impresia că s-a născut bărbatul care să mă bage în depresie că m-a lăsat, dar ce, nu m-au mai lăsat bărbații?! (…) Mie nu mi se pare că asta este motiv să intri în depresie. (…) Vă dați seama cam cât de ocupate erau duduile alea că în seara de Revelion să vorbești despre o țoapă de pe Instagram. Fetiță, da n-ai altă treabă? Du-te și regulează-te, fă ceva!”, a spus Cristina Ich, pe Sstory.

Mulți nu au crezut în spusele ei, așa că Alex Pițurcă a vrut să spună și el ceva în acest caz. A fost direct comparativ cu partenera lui de viață. A mărturisit că nu s-a despărțit de mama copilului lui și că nici nu are de gând să o facă.

Citeste si:
Alexandra Stan, prima reacție după ce a fost acuzată că i-a furat...
Alexandra Stan, prima reacție...

”Nu m-am despărțit de Cristina și nici nu am de gând. Mulțumesc”, a scris el, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.