Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt în culmea fericirii. Cei doi vor deveni părinți pentru a treia oară și nu există fericire mai mare pentru ei în acest moment mai mare decât aceasta. Într-un interviu pe care blondina l-a acordat recent a vorbit despre cea de-a treia sarcină și le-a spus tuturor care a fost reacția partenerului ei de viață la aflarea veștii.

Laura Cosoi va fi mamă din nou

Frumoasa vedetă a adus deja pe lume două fete pe care le iubește nespus și pe care și le-a dorit din tot sufletul ei. Atât ea, cât și soțul ei se ocupă așa cum trebuie de creșterea și educarea micuțelor, care cresc văzând cu ochii.

În luna aprilie a anului trecut, Laura Cosoi a spus clar că ea și Cosmin Curticăpean nu se vor opri aici și că își mai doresc un copil, dar nimeni nu a crezut că se vor mișca atât de repede. Vedeta a visat mereu la o familie mare, iar dorința sa este pe cale să se îndeplinească. Deși este însărcinată în câteva luni, vedeta alături de partener și de copii s-au distrat cu ocazia sărbătorilor de iarnă în Thailanda.

Din câte a mărturisit chiar ea, se pare că au aflat minunata veste încă din luna octombrie a anului trecut, iar acest lucru a fost un motiv în plus de sărbătoare atât pentru Laura Cosoi, cât și pentru tatăl copiilor ei.


„Ne-am dorit copii. Surpriza este că s-a și întâmplat și mi se pare că suntem cu adevărat binecuvântați de Dumnezeu. Avea un zâmbet continuu Cosmin când a aflat. A fost emoționat cu adevărat. Simțim că suntem cu adevărat norocoși că ni se întâmplă, mai ales că amândoi ne dorim în aceeași măsură”, a declarat Laura Cosoi, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.