Lucian Viziru a avut un final de an cu probleme și un început de 2022 pe măsură. Actorul se află de patru zile internat la Spitalul Floreasca, în urma unor probleme de sănătate. El a publicat un videoclip pe platforma Youtube, de pe patul de spital, în care mărturisește că a fost suspect de infarct.

Actorul Lucian Viziru, suspect de infarct

Lucian Viziru și-a anunțat admiratorii că de o perioadă de patru zile se află sub supravegherea medicilor, în urma unei probleme de sănătate. Artistul a fost suspect de infarct. El a publicat un videoclip în spațiul online în care apare pe patul de spital, cu branula în mână, explicând că anul 2022 a început cum nu se poate mai rău pentru el.

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative. A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive.

Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit actorul pe contul său personal de Youtube.

Actorul a transmis că se simte bine

Acesta spune că în prezent se simte mai bine și așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă. El le-a mărturisit admiratorilor că a avut atacuri de panică și palpitații care le-au făcut să se gândească la tot ce e mai rău. Fanii l-au încurajat prin mesaje de susținere și urări de bine.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.