Mircea Baniciu a oferit recent un interviu în care a vorbit despre viitorul lui ginere, singurul bărbat pe care fiica lui l-a prezentat lui și soției sale până acum. Solistul a vorbit extrem de frumos despre Edy Kovacs și crede că este potrivit pentru Ana Baniciu.

Mircea Baniciu, despre partenerul fiicei sale

Pandemia de coronavirus l-a adus în viața Anei Baniciu pe bărbatul visurilor sale, pe care nu credea că îl va întâlni vreodată. După mai multe încercări de relații care nu au mers așa cum și-a dorit, blondina l-a întâlnit pe Edy Kovacs, cel de care s-a îndrăgostit și care i-a demontrat într-un timp relativ scurt că este potrivit pentru ea și care a făcut-o să vrea să își petreacă tot restul vieții alături de el.

Vedeta, pur și simplu, obosise să mai aibă relații, să mai cunoscă oameni, știind că va ajunge tot în punctul în care se vor separa și va fi dezamăgită. Când l-a întâlnit pe viitorul ei soț, a descoperit și iubirea adevărată. Atât de multă încredere a avut că el este alesul, încât a fost primul băiat pe care l-a prezentat părinților ei.

Mircea Baniciu, tatăl fostei concurente de la Asia Express, este foarte încântat de cel care îi va deveni ginere și crede că este potrivit pentru fiica lui. Cunoscutul cântăreț a dezvăluit despre Edy Kovacs că este atras, ca și frumoasa lui iubită, de domeniul muzical și că mai face pe Dj-ul din când în când.

„Îmi place foarte mult de el. Eu un tip foarte mișto și se potrivesc. Amândoi sunt foarte apropiați de domeniul muzical. El, în afară de faptul că este un tip foarte meticulos, tehnic, știe foarte multă muzică și mai face și pe Dj-ul din când în când”, a povestit Mircea Baniciu, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.