Dacă anul 2021 a fost un an bun pentru Jojo și pentru familia sa, vedeta își dorește ca și anul acesta să îi aducă la fel de multe momente de bucurie sau chiar mai multe. Întrebată de unul dintre fanii ei care sunt planurile sale pentru 2022, nu a refuzat să ofere un răspuns. 

Jojo, listă de dorințe pentru 2022

Anul care tocmai s-a încheiat a fost unul extrem de frumos atât pentru Cătălina Grama, cunoscută de întreaga lume drept Jojo, cât și pentru partenerul ei de viață. Actrița și Paul Ipate s-au bucurat de multe vacanțe împreună și chiar înainte de perioada Sărbătorilor de iarnă, cei doi soți au mers în Kenya, unde nu doar că s-au distrat de minune, dar au cunoscut și oameni ale cărori povești de viață i-au impresionat profund pe aceștia.

În ceea ce privește anul 2022, Jojo își dorește să aibă parte de și mai multe vacanțe față de anul trecut și să petreacă mult mai timp alături de copii și soțul ei. Mai mult de atât, blondina și-a propus să își mai mult meserie de actriță pe care o iubește, să mănânce sănătos, să facă mai milt sport, dar să se ocupe mai mult și de afacerile sale.

Retail jobs

„Mi-am propus să călătoresc mai mult, să petrec timp de calitate cu familia mea, să îmi fac mai mult meseria de actriță, să mă ocup mai mult de mine, să mănânc sănătos, să fac mai mult sport și să mă ocup mai mult de business-ul meu cu bijuterii. Și să învăț ceva nou!”, a povestit Jojo, pe Instagram.

Este foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce a trăit în 2021, care s-a dovedit a fi un an bun, în ciuda pandemiei de coronavirus.

„2021 mulțumesc pentru toate lecțiile prețioase pe care mi le-ai oferit!🙏🏻 Ai fost anul în care am avut parte de câteva proiecte minunate, an în care am călătorit cu familia mea în locuri unde nu m-aș fi așteptat să ajung, anul care mi-a oferit mult timp alături de ai mei și care m-a ajutat să mă descopăr mai bine!”, a mai zis ea.

Citeste si:
Liber la vacanțe! Țările din Europa care au renunțat la...
Liber la vacanțe! Țările din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.