În ultima vreme, au apărut pe internet tot felul de zvonuri cum că Gina Pistol și Smiley s-ar fi despărțit, la nici un an după ce au devenit părinți pentru prima dată. În realitate, lucrurile nu stau deloc așa, iar frumoasa vedetă a făcut o serie de mărturisiri care, într-un fel sau altul, i-au pus pe gânduri pe admiratorii ei. 

Gina Pistol, mărturisiri emoționante

Anul 2021 a fost unul care i-a schimbat viața în totalitate Ginei Pistol. Cunoscuta prezentatoare a adus-o pe lume pe Josephine în luna martie, iar din acel moment și-a dat seama cât de norocoasă este, dar și cât de greu este să ai grijă așa cum trebuie de un copil. Imediat după ce s-a spus că ea și tatăl fiicei sale ar fi luat-o pe drumuri separate, blondina a transmis un mesaj pe social media.

Anul care a trecut a fost un an în care Gina Pistol nu a fost cea mai bună variantă a sa, nu a fost o iubită bună pentru Smiley și nici o fiică bună pentru mama sa. Nici măcar nu a încercat să facă toate aceste lucruri sau nici măcar să fie bună cu ea, pentru că au fost multe momente în care a simțit că s-a pierdut.

Cu toate că i-a fost dor de ea însăși, vedeta de la Antena 1 a făcut tot ceea ce i-a stat în putință să fie o mamă bună pentru fiica ei. A avut un an care s-a dovedit a fi bun cu blondina, un an în care ea și partenerul ei de viață, Smiley, au fost mai uniți ca niciodată și au învățat ce înseamnă cu adevărat viața de părinți.


”A mai trecut un an, an in care nu am fost cea mai buna EU. Lui nu i-am fost iubita buna. Nici sora buna fratelui. Nici mamei mele cea mai buna fiica. Oamenilor dragi mie nu le-am fost prietena. Sincera sa fiu, nici nu am incercat. N-am fost nici macar buna cu mine. Anul asta m-am pierdut de multe ori si m-am regasit de putine. Anul asta mi-a fost dor de mine. Mi-am lipsit. Si cu toate astea am facut ceva bine. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fiu o mama buna pentru fiica mea. Anul asta, in schimb, a fost cel mai bun cu mine. Am devenit mama si noi, @smiley_omul , am devenit mai uniti. Va doresc sanatate la minte, trup si mai ales la suflet. Sa aveti un an bun!?”, a scris Gina Pistol, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.