Marisa Paloma este cât se poate de sinceră cu urmăritorii ei de pe Instagram și le-a vorbit acestora despre planurile sale de viitor în ceea ce privește mărirea familiei. Deși a devenit mamă în urmă cu aproximativ o lună, vedeta nu are de gând să se oprească aici. 

Marisa vrea să fie mamă de mai multe ori

Ea a devenit cunoscută, odată cu participarea la emisiunea „Bravo, ai stil!”, unde a căștigat marele premiu. De atunci, a reușit să își facă un nume, să se implice în mai multe proiecte, să își deschidă o afacere, să câștige bani frumoși, dar cel mai important lucru pe care a reușit să îl facă anul trecut a fost să își întemeieze o familie.

Marisa Paloma și-a dorit extrem de tare un copil, iar în urmă cu dioar o lună dorința ei s-a îndeplinit. Faptul că a devenit mamă și că au avut loc multe schimbări în viața ei nu a fost deloc un motiv de panică pentru frumoasa vedetă, care vrea să mai aducă pe lume cel puțin doi copii.

Mai mult de atât, vrea ca între ei să nu existe o diferență de vârstă mai mare de un an. După spusele sale, s-ar putea ca în 2022 să dea din nou vestea că a rămas gravidă, iar minunea care a adus-o pe lume să aibă o surioară sau un frățior. Marisa și partenerul ei de viață sunt puși pe treabă serios, iar ea le-a promis admiratorilor că vor fi primi care vor afla vestea ce mare.

„Legat de copii, îmi doresc mai mulți, chiar și trei. Vreau să fie o diferență foarte mică de vârstă între ei, de un an. Asta ar înseamna ca anul acesta să ne punem pe treabă și să vă dăm o veste prin care o să fiti surprinși.(...) Este mult prea devreme pentru a spune sigur că seva întmpla anul acesta pentru că suntem la început cu bebelina noastră, însă ne dorim. Oricum, eu discut orice aici, așa că o să știți primii (...)", le-a spus Marisa Paloma fanilor ei de pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.