Alexandra Ungureanu este mai pregătită ca oricând să se mute la casa ei. A visat mereu să aibă propria sa locuință, pe care să amenajeze după bunul ei plac și a făcut primele declarații despre locul în care urmează să se mute începând cu anul acesta. 

Alexandra Ungureanu, despre noua ei casă

Cântăreața a intrat în industria muzicală de la noi, în urmă cu mai mulți ani, dar a reușit să le atragă atenția oamenilor odată cu participarea sa în cadrul concursului „Bravo, ai stil!”, pe care l-a și câștigat cu o diferență foarte mică de voturi față de Theo Rose. Artista a participat anul trecut și la Asia Express, competiție în care a făcut echipă cu mama ei. Din nefericire, cele două au fost primele care au părăsit emisiunea, dar asta nu le-a demoralizat deloc.

Fericire mare pentru Alexandra Ungureanu care aproape a terminat de amenajat casa în care se va muta, după cum a mărturisit chiar ea, în prima lună a anului 2022. Marea câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil!” și-a dorit un cuibușor al ei, în care să își pună serios amprenta din punct de vedere artistic. Înainte de a se muta în apartamentul pe care l-a achiziționat, ea a decis să ia legătura cu o arhitectă care o ajută foarte, foarte tare.

Noua ei casă este aproape terminată, iar luna aceasta va avea posibilitatea să se mute acolo. Nu mai are răbdare, dar a așteptat să trecă Sărbătorile de iarnă, iar mai apoi să facă marele pas.

“Acum știu prețurile la gresie, la faință, la glafuri, am aflat ce sunt și cu țevile. Mi-am luat apartament, dar vreau să fie cumva cuibușorul meu pe care să-mi pun amprenta estetic. Lucrez și cu o arhitectă, care mă ajută, dar cred că în ianuarie o să mă mut. În toamnă a fost cel mai greu, în perioada asta de finisaje, chestiile electrice, tot felul de lucruri despre care nu știam că există și nu mi-aș fi dorit neapărat, însă a trebuit să am de-a face cu electricieni, instalatori, să dau tot felul de telefoane. E aproape gata totul, dar am zis să trec sărbătorile în liniște și până atunci să locuiesc la mama mea.” a povestit Alexandra Ungureanu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Au trecut cinci luni de când Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai....
Au trecut cinci luni de când...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.