Victor Slav este de-a dreptul fascinat de una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!” pentru care își exprimă aprecierea ori de câte ori are ocazia. Cunoscutul prezentator a admirat extrem de tare și momentul ei din gală, iar cucerit fiind de vocea și de aparația sa, nu crede că ca reuși cineva să o detroneze.

Care este favorita lui Victor Slav

Gala Caberet din acest sfârșit de săptămână a fost una care le-a dat mari bătăi de cap celor mai multe dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!”. În timp ce foarte puține dintre ele au înțeles exact ce trebuie să facă, altele au mers pe varianta clasică fiind, în mod clar, depunctate de către cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu.

Bella Santiago a avut una dintre cele mai reușite apariții ale serii, iar Victor Slav nu s-a putut abține să nu îi acorde ei cele două steluțe bonus. Cu ajutorul acestora a reușit să ajungă în fața lui Ruxi și Opulență, care spre deosebire de ea, a obținut punctaj maxim din partea juraților. Victor Slav crede că filipineaza va fi marea câștigătoare a acestui sezon, pentru că are toate calitățile necesare unei învingătoare.

“Nu știu ce poate să mai apară după ea. Momentul a fost nemaipomenit și ținuta. Nu știu ce poate să o detroneze. În mintea mea a câștigat deja. Poate din momente mai bune, dar n-ai ce… N-am ce să zic. Bella, gata!”, a spus Victor Slav, la Bravo, ai stil.

Mai mult de atât, prezentatorul este uimit de vocea sa. Fiecare apariție reușește să îl lase mască pe fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu, care crede că toate celelalte concurente ar trebui să simtă un real pericol, când vine vorba de cea mai nouă concurentă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.