În urmă cu ceva timp, George Burcea a reușit să își pună fanii pe jar, după ce a postat o imagine în care a dat de înțeles că frumoasa lui parteneră de viață, Viviana Sposub, ar fi gravidă. Care a fost reacția celor care îi urmăresc pe cei doi îndrăgostiți pe social media, dar și a mamei tinerei!

George Burcea și Viviana Sposub, adevărul despre sarcină

Într-o zi, fostul soț al Andreei Bălan a făcut un Story pe Instagram prin intermediul căreia părea că vrea să anunțe pe toată lumea că iubita sa va aduce pe lume primul lor copil. Împreună cu acest anunț, a dat de înțeles că va juca și într-un nou film. Câteva minute mai târziu, toată lumea vorbea despre faptul că Viviana Sposub este însărcinată, iar fanilor nu le-a venit să creadă una ca asta.

Mama vedetei a văzut și ea tot ceea ce a apărut în presă și a tras-o la răspundere pe concurenta de la „Bravo, ai stil!” că nu a aflat chiar de la ea vestea cea mare, ci a fost nevoită să citească în tot felul de publicații.

În cadrul galei de sâmbătă a emisiunii de la Kanal D, cei doi îndrăgostiți au făcut un moment senzațional împreună, pentru care s-au pregătit intens. Imediat după terminarea acestuia, Ilinca Vandici nu s-a putut abține și i-a întrebat pe cei doi dacă sunt adevărate zvonurile legate de sarcină, profitând de faptul că i-a prins pe amândoi în același loc.

George a făcut anunțul pe Instagram mai devreme decât mi-aș fi dorit, dar George va fi tătic, o să joace într-un film și a anunțat pe Instagram. M-a sunat mama să mă întrebe: «Fată, eu trebuie să aflu din presă, de pe Instagram». I-am zis: «mama este vorba despre un film». Dar artistul meu, actorul meu cum e el enigmatic și nu prea cuminte, s-a interpretat diferit”, a povestit Viviana Sposuvb, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Vedeta își dorește un copil cu iubitul ei, dar crede că nu este momentul potrivit pentru a face acest pas important în relația lor.

„În finală am treabă, vreau să fac prize, nu vreau copii”, a mai zis concurenta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Ianuarie 2022 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.