Cătălin Botezatu și-a făcut și el planurile pentru anul viitor, de care ne mai despart doar câteva ore. Celebrul designer știe ce vrea și speră ca toate proiectele sale să iasă așa cum trebuie, dar mai ales de toate, a povestit care este obiceiul peste care nu poate trece în noaptea dintre ani. 

Ce îi aduce noroc lui Cătălin Botezatu

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” este un bărbat norocos, căruia i-au ieșit toate planurile până acum și care se bucură de un succes formidabil. Duce o viață de lux la care unii nici măcar nu îndrăznesc să viseze și se bucură de fiecare clipă din viața sa, ca și cum nu ar mai exista ziua de mâine. Cel mai mult speră ca în anul care urmează să fie sănătos și fericit, pentru că de celelalte lucruri se va putea ocupa chiar el.

"Imi doresc sanatate, îndeplinirea proiectelor și fericire. Știi cum e la mine, sa arat și sa demonstrez ceea ce pot. (...) Am o familie extraordinara, tot ce îmi doresc.", a declarat Cătălin Botezatul, la Antena Stars.

În ceea ce privește lucrul pe care îl face an de an, de Revelion, acesta a mărturisit că obișnuiește să mănânce 12 boabe de struguri, pe motiv că a constatat că acest lucru chiar îi aduce noroc. Un alt lucru pe care îl face este să își pună banii în încălțări sau în șosete, dar nu înainte de consuma strugurii. Acesta este secretul succesului sau cel puțin, îl ajută din punct de vedere psihic.

"De Revelion obișnuiesc să mănânc câte 12 boabe de struguri deoarece am constatat de-a lungul anilor că îmi aduce foarte mult noroc acest obicei. (...) Îmi pun bani în încălțări sau în șosete deoarece se spune că este bine să calci pe bani în noaptea dintre ani, pentru a avea parte de ei.", a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.