Elwira Petre și-a sărbătorit ieri ziua de naștere alături de cei dragi, iar Mihai Petre a avut grijă să îi transmită soției sale un mesaj special, care a reușit să emoționeze pe toată lumea până la lacrimi. Dansatorul a surprins-o în cel mai frumos mod posibil.

Mihai Petre, mesaj de ziua soției sale

Elwira Petre și Mihai au avut în 2021 multe motive de bucurie, unul dintre acestea având legătură cu participarea lor Asia Express. Cei doi soți nu doar că au participat, dar au și dat tot ceea ce au avut ei mai bun pentru a se întoarce acasă cu marele premiu și, după cum știți deja, au și reușit lucrul acesta.

Finalul acestui an și nu numai este un motiv de mare sărbătoare în casa lor, deoarece cu o zi în urmă, fosta concurentă de la Asia Express și-a sărbătorit ziua de naștere. Elwira Petre a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani și este profund recunoscătoare de toate lucrurile pe care a reușit să le realizeze până acum.

Mihai Petre nu a putut să lase aniversarea ei să treacă neobservată, așa că i-a transmis un mesaj foarte emoționant mamei fetițelor sale prin intermediul unei postări pe rețelele sociale. Dansatorul își dorește ca ea să fie sănătoasă și să meargă împreună, până la sfârșitul vieții, pe drumul lor frumos. I-a mulțumit, de asemenea, sărbătoritei pentru toate momentele pe care le-au petrecut împreună, pentru cele care vor urma, dar și pentru dragostea pe care i-o oferă încă din ziua în care s-au cunoscut.


„Pe 30 Decembrie te-ai născut și tot într-o zi de 30 Decembrie ai spus că vei merge împreună cu mine, atunci când te-am întrebat 💍. Jumătate din întregul meu drum de până acum l-am parcurs alături de ține, iar tot ce îmi doresc este să fii sănătoasă și să mergem în continuare, mult și bine până atunci când, încă îmi doresc, egoist sau nu, să ajung măcar cu o zi înaintea ta.

Și atunci, ca și acum, voi ști că am avut cel mai frumos drum posibil, cu toate anotimpurile, și am fost și prinț, și cerșetor, iremediabil îndrăgostit. Și mai știu că până la urmă, în toți și în toate, întodeauna este vorba despre dragoste. Îți mulțumesc pentru ea și pentru ele 👨‍👩‍👧‍👧. La mulți ani!”, a scris Mihai Petre, pe Instagram.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.